11 12 13

 

 

Агенция за социално развитие „Вижън“ и Национален алианс за социална отговорност (НАСО) започнаха изпълнението на проект „Предай нататък“ (Pass it On), който e част от двугодишния проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), ръководен от Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (ЕАSPD). Освен двете организации от България в проекта участват социални услуги и НПО от още 14 държави от Централна и Източна Европа, като целта е чрез „Предай нататък“ да се популяризира създадената в рамките на D-LoT он-лайн платформа за обучение, както и да се обучат специалисти от социални услуги за хора с увреждания на местно ниво.
Проектът ще се изпълнява от м. януари до м. април 2017 г. Вече стартира набирането на участници в обучението, от които ще бъдат селектирани 15 души. Те ще преминат безплатно он-лайн обучение на английски език, ще вземат участие в обучителна сесия и уъркшоп в гр. Варна. При преминаване на цялото обучение до края на м. април 2017 г. обучаемите лица ще станат част от мрежата на участниците в D-LoT. Чрез нея те ще получават информация за работата на EASPD на европейско ниво и ще могат да кандидатстват съвместно с европейски партньори по програми, финансирани от Европейския съюз.
За да се включите в обучението е необходимо да сте служители, доброволци, социални предприемачи или управители на социални услуги за хора с увреждания, както и да имате:
 минимум 6 месеца опит в предоставянето на социални услуги за хора с увреждания;
 средно ниво на владеене на английски език;
 възможност да вземете участие във всички свързани с обучението дейности.
Ако отговаряте на гореописаните изисквания и имате желание да придобиете нови знания в социалната работа, свързана с хора с увреждания, както и да създадете нови контакти с други заинтересовани лица, изтеглете от тук формуляра за кандидатствате, попълнете го и го изпратете заедно с Вашeто CV на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 


Тази публикация е част от проект „Бъдещи лидери на хора с увреждания“ (D-LoT), финансиран от Stavros Niarchos Foundation. Фондацията не носи никаква отговорност за съдържанието на тази публикация и гледните точни, изразени в нея.
14